Referenties

“Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe tuin veranda. De heer den Elsen heeft ons perfect geholpen met keuze van materialen. We hopen er veel zomeravonden van te genieten”.

Pieter van der Meer

“Wij zijn erg tevreden en blij met Wim. Erg netjes en punctueel”

Peter en Belinda de Jong

“Met Wim den Elsen zijn goede afspraken te maken en die worden correct en betrouwbaar nagekomen. De jarenlange ervaring/ vakmanschap en het plezier voor het werk van Wim den Elsen is in het eindresultaat positief te zien. Bouw, verbouw en renovatie is ”zijn vak”, achteraf gezien ben ik blij dat ik in juni 2012 met het bedrijf in zee ben gegaan”

Benno Fransen

‘’Bouw & Adviesbedrijf Den Elsen heeft alle timmerwerkzaamheden uitgevoerd tijdens de restauratie van onze Monumentale woning gelegen in Leiden. De bouwwerkzaamheden hebben ongeveer drie maanden geduurd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat maar ook zeker over de communicatie en planningen tijdens de bouwwerkzaamheden. Zoekt u een vakman, iemand waarmee u afspraken kunt maken en die plezier in zijn werk heeft, dan moet u dit bedrijf bellen’’.

Saskia van der Veer

“Onze zolder is heel mooi in stijl met het huis (jaren 1920) verbouwd. Wij vonden de samenwerking met Wim den Elsen erg prettig. Hij levert kwaliteit, denkt mee en komt met creatieve oplossingen”.

Familie de Boer, Leiden